Urip sehat

Digawe saka bahan sing ramah lingkungan TPE kanthi kualifikasi SGS, elastomer termoplastik (TPE) bisa digawe bola-bali supaya bisa tahan lama, bantal lan resistensi slip.

Warta Kita

Pantedesque posuere orci lobortis scelerisque blandit. Donec id Tellus lacinia an, tincidunt risus ac, akibat saka velit. Quisquemos sodales suscipit tortor ditaemcos condimentum ...

  • eva foam mat material Features and precautions
    • 19 Nov 2018
    • Ram M

    bahan mat eva busa Featu ...

            Kothak lantai umpluk EVA wis akeh digunakake ing karya lan urip, lan bisa dideleng ing omah, papan, gymnasium lan papan liyane. Produksi bahan EVA nggunakake tikar lantai duwe akeh kaluwihan. Contone: resistensi kejut sing apik, anti banyu, bukti listrik, lsp. Ayo ngerti babagan EVA ...

  • Some common sense about linen yoga mats
    • 19 Nov 2018
    • Ram M

    Sawetara pangertèn umum babagan lin ...

            Tikar yoga linen minangka tikar yoga kanthi garis. Iki direnovasi kanthi dhasar tikar yoga tradisional. Nggunakake sistem yoga ortografik kanggo menehi prentah ing instruktur yoga ing permukaan tikar kanggo mbantu para praktisi nindakake asana yoga sing bener. Iki uga kondusif kanggo ...

  • How to maintain TPE yoga mat
    • 19 Nov 2018
    • Ram M

    Cara njaga tikar yoga TPE

            Nalika nindakake yoga kanthi intensif, kulit uga bisa kontak karo tikar yoga TPE, nanging kringet kringet nggawe tikar yoga TPE gampang ngasilake bakteri, lan ngresiki tikar yoga TPE ora bisa diabaikan. Dadi, kepiye cara ngresiki tikar yoga? 1. Pilih TPE yog sing bener ...